fbpx

„Don Don“: Hleba ima dovoljno na tržištu, u pogonima higijenske mere na najvišem nivou

Preporuka:

Ničić na terenu: Stacionar u Gamzigradskoj banji i Dom učenika u Zaječaru spremni za obolele ako bude potrebe

Nadležni iz Zavoda za javno zdravlje u Zaječaru svakodnevno rade i na terenu proveravaju sve one koji su do...

Poziv pčelarima iz Zaječara da doniraju med i rastvor propolisa za najstarije

Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) pokrenuo je akciju pod nazivom "Tegla meda za pomoć najstarijim sugrađanima u borbi protiv...

Zasedao Štab za vanredne situacije: Nove naredbe i mere, pravo na besplatan obrok za vreme vanrednog stanja…

U vеlikoj sali Skupštinе grada danas je održana 6.sednica Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, kojom je predsedavala Marina...
- Reklama -

U skladu sa preporukama nadležnih, jedan od najvećih proizvođača hleba i peciva u regionu, kompanija Don Don, primenila je u svojim proizvodnim pogonima higijenske mere na najvišem nivou,navode u tom preduzeću, gde tvrde da su zaposleni zaštićeni rukavicama, nema direktnog dodira sa proizvodom, redovno se dezinfikuju svi delovi proizvodnje, od ulaznog dela, do radnih površina ispred samih peći, i izlaznih punktova, koji su i sami zaštićeni, zbog visoke temperatura pečenja proizvoda.

U saopštenju koje je poslato medijima u kompaniji „Don Don“ tvrde da su pogoni zatvoreni za sve osim za radnike u prozvodnji, a sve logističke jedinice sprovode mere zaštite i hleb koji se doprema do prodajnih mesta potpuno je bezbedan, jer tokom celokupnog procesa nema mogućnosti za kontaminaciju, naglašavaju u kompaniji.

„Snabdevanje tržište je redovno i na svim prodajnim mestima preporučujemo građanima da hleb biraju tako što ga zaštite kesama kojih ima uvek pored rafova. Osim toga, Don Don ima najveću ponudu pakovanog hleba, od svežih do specijalnih, koji su u potpunisti zaštićeni folijama“, kažu u „Don Don“-u.

Oni dalje navode da takvi hlebovi imaju duži rok trajanja i osim što su obogaćeni hranljivim sastojcima, potrošačima obezbeđuju da imaju uvek svež hleb i ne moraju da se snabdevaju svakodnevno, a samim tim izbegavaju potencijalno rizične situacije.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: