Sport

Dom učenika srednjih škola u Zaječaru osvojio tri medalje na 26. Republičkoj sportskoj Domijadi

dom učenika
foto: glassporta.rs

Dom učenika srednjih škola u Zaječaru osvojio tri medalje na 26. Republičkoj sportskoj Domijadi!

Dom učenika srednjih škola u Zaječaru još jednom je pokazao da je mesto gde se odlično radi sa mladima u oblasti sporta!

Najbolji pokazatelj toga su tri osvojene medalje na 26. Republičkoj sportskoj Domijadi. Državno takmičenje domova učenika srednjih škola održano je u Subotici, a zaječarskom Domu pripala su odličja u stonom tenisu i košarci, piše Glassporta.rs.

Stonoteniska muška ekipa bila je dominantna i apsolutno zasluženo osvojila 1. mesto i pobednički pehar.

Srebrnu medalju posle osvojenog 2. mesta u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Matija Panić. Čestitke zaslužuje i Ivana Orčić Gliguroska koja je kao vaspitač bila zadužena za stoni tenis.

Treća medalja delo je sjajnih košarkašica Doma učenika u Zaječaru. One su stale tek na poslednjem stepeniku u finalu i na taj način osvojile srebrno odličje. Vaspitač i profesor fizičkog vaspitanja Milan Veljković predvodio je na pravi način talentovanu zaječarsku ekipu i doneo još jednu medalju Domu učenika u Zaječaru.

Dom učenika u Zaječaru nadmetao se na Republičkoj Domijadi u Subotici i u muškoj košarci, ženskoj odbojci i u streljaštvu. Vredi istaći činjenicu da je školska godina za nama bila izuzetno uspešna za zaječarski Dom, što je krunisano i odlično organizovanom 27. Domijadom regiona jugoistočne Srbije u gradu na Timoku.

Domijada regiona jugoistočne Srbije okupila više od 400 učesnika. Najuspešniji takmičari predstavljali su ovaj deo Srbije u završnici sportskih susreta Domova učenika srednjih škola.

ZaječarOnline/Glassporta.rs/O.B.

Dodaj komentar