Društvo

Dodeljene diplome po konkursu Happy World Environment Day Tehničke škole

Foto OŠ Ljuba Nešić Zaječar

Na konkursu za najbolji poster na temu zaštite životne sredine, Happy World Environment Day Tehničke škole Zaječar, nagrađene su učenice zaječarske OŠ „Ljuba Nešić“, Sara Crnković 5/3 i Jana Kostić 5/3 (italijanski jezik / građansko vaspitanje) PRVA nagrada za najbolje dizajniran poster , DRUGA nagrada za digitalni poster izrađen u ikt alatu Canva – pripala je grupi učenica odeljenja 5/4;Sofija Jelenković, Jana Savović, Anđela Trailović i Anastasija Milić (građansko vaspitanje), a TREĆA nagrada za najbolje dizajniran poster otišla je u ruke Milice Andrejević 5/3 i Nikoline Živanović 5/3 (italijanski jezik / građansko vaspitanje).

Foto OŠ“LJuba Nešić“Zaječar

Poslednjeg školskog dana, u Tehničkoj školi Zaječar podeljene su diplome i simbolične nagrade, ekološke olovke sa semenom bosiljka povodom konkursa Dana zaštite životne sredine, 4. juna.

„Čestitamo učenicama koje su poslednjeg školskog dana, u Tehničkoj školi Zaječar primile diplome i simbolične nagrade. Zahvaljujemo se profesorskom žiriju koji nas je nagradio, kao i direktoru Tehničke škole Goranu Stankoviću, i radujemo se budućoj saradnji“, istakli su ponosno na zvaničnoj stranici zaječarske OŠ „Ljuba Nešić“.

Na konkursu su učestvovala deca svih osnovih škola u Zaječaru.

Dodaj komentar