fbpx
Društvo Izdvajamo

Doček Nove godine u zaječarskim kafanama i lokalima

Polako se bliži vreme kada će mnogi početi da razmišljaju gde će provesti najluđu noć. Većina kafana i lokala u Zaječaru organizuje doček Nove 2020. godine, a vlasnici su se potrudili da dobrim ponudama i izborom muzike privuku goste i ubede ih da je baš njihov lokal pravo mesto gde će dočekati najluđu novogodišnju noć.

Zaječarski lokali nude raznovrsnu zabavu i dobar provod u najluđoj noći. Za doček je potrebno izdojiti od 3 400 do 4 200 dinara.

Doček u restoranu “Beba” košta 4 000 dinara. U cenu je naravno uračunata gala večera, neograničeno piće i kako kažu organizatori, zagarantovano luda žurka uz “Čivas bend”.

U velikoj sali hotela Srbija “Tis” za doček najluđe noći morate izdvojiti 4 000 dinara. U ponudi je  bogat meni i veliki izbor različitih pića. Goste će zabavljati bend “Prava stvar”.

Uz ukusnu novogodišnju večeru u “Etno kafani” u ponudi će se naći veliki broj alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Cena dočeka je 4 000 dinara, a za muziku je zadužen Čape.

Zagarantovan dobar provod nudi i “Teraza” po ceni od 3 400 dinara uz muziku do ranih jutarnjih sati, za koju će se pobrinuti DJ Tito. Sa sobom samo treba poneti dobro raspoloženje, a za švedski sto i neograničeno piće pobrinuli su se radnici lokala.

Doček u “Našoj kafani” je 4 200 dinara, a nude bogat meni i neograničeno piće. Goste će uveseljavati “Izazov bend” i Vuk i Pota.

Restoran “Dva brata” neće organizovati doček najluđe noći.

Goste kluba “Rojal” zabavljaće di-džejevi. Ulaz za pripadnice lepšeg pola je 300 dinara, dok za jači pol iznositi 500 dinara. Uz kupljenu kartu dobija se besplatno piće.

Pitali smo Zaječarce, kako biraju lokal gde će dočekati Novu godinu?

Ivana Petrović je rekla da je njoj sve bitno.

“Ja sve uzimam u obzir. Cena mi nije toliko važna, jer za to veče mogu sebi da priuštim da ne razmišljam ni o čemu i da se opustim. A cene za doček u svim kafanama i lokalima su slične”.

Marija Mihajlović kaže da joj je važan ambijent kafane i mesta gde će biti te noći, ali i ko svira.

“Važna mi je vrsta muzike koja će biti. Naravno i raznovrnost hrane i pića, ali moram da priznam da obratim pažnju i na dekoraciju sale”.

Dalibor Mančić kaže da za doček bira uvek proverena mesta.

“Nova godina mora da bude posebna, vesela da bi nam bila takva cela iduća godina, onda ja uglavnom biram sa svojom partnerkom i društvom mesta koja su sigurica i gde smo već bili”.

Slađana Manojlović tvrdi da je njoj važnije s kim je nego gde.

“Mislim da je društvo presudno, a kafana ko kafana. Uvek se napravi dobar štimung i bude veselo i zabavno kad su ljudi oko vas takvi. Cene dočeka su slične kao i prošle godine, a punada je uglavnom ista”.

Novogodišnja noć u svakom uvek budi nešto radosno, svetlucavo i lepo.  Gde god bili za doček, važno je da ne zaboravite na osmeh, kako bi vam cela buduća nova godina bila ispunjena i srećna.

Dodaj komentar