fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo

Za rad u fabrici “Aptiv” do sada konkurisalo oko hiljadu Zaječaraca

Kompanija “Aptiv”, jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije, u Zaječaru sprovodi “Dane otvorenih vrata”. Do sada su obavljeni razgovori sa oko 1000 zaintresovanih ljudi za rad u pomenutoj kompaniji, a razgovori će biti obavljani još danas, 6. februara u terminima od 11h, 13h, 15h, 17h i 19 sati.

Na prezentaciji fabrike moglo se čuti da je “Aptiv” kompanija koja ima veoma dobre zdravstvene benefite, mogućnost besplatnih medicinskih pregleda, medicinsku negu na licu mesta sa lekarom u okviru fabrike, tako da zaposleni mogu da izbegnu gužve, zakazivanja i čekanje u redovima domova zdravlja. Takođe, “Aptiv” organizuje i prevoz za sve zaposlene od mesta stanovanja do radnog mesta, u oba smera i u svim smenama i nudi ishranu za zaposlene u kantini po izuzetno niskim cenama.

Boško Ničić gradonačelnik Zaječara je rekao da je ovo veliki posao i da su ovo veliki dani za grad Zaječar i Timočku krajinu.

“Dolazi nam jedna velika kompanija. Mi ovo ne bi postigli da nismo imali bezrezervnu podršku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovog tima koji je radio na dovođenju investitora, kao i veliku podršku Vlade Srbije. U toku realizacije Dana otvorenih vrata u našem gradu pokazalo se ogromno interesovanje građana, sale su prepune u svim terminima”, rekao je Ničić.

On je dodao da je dolazak “Aptiv”-a ozbiljna priča za Zaječar, jer je najlepše raditi i živeti tamo gde ti je dom.

“Ovo je život i budućnost ovog kraja”, istakao je Ničić.

Sedište kompanije “Aptiv”, koja u 44 države ima 160.000 zaposlenih, 18.600 inženjera i naučnika, kao i 6.500 radnika koji su fokusirani na softver, je u Dablinu. Aptiv, inače, ima 126 fabrika, 15 glavnih tehničkih centara i 14.4 milijardi dolara prihoda u 2018. godini.

U saopšenju na sajtu Grada Zaječara stoji da građani koji rade u inostranstvu, ili su van Zaječara, mogu se prijaviti elektronski, a svoju biografiju mogu poslati na zajecarposao@aptiv.com.

izvor: zajecar.info

5 komentara

  • Само прочитајте коментаре на новосадским порталима и биће вам све јасно о каквом радном логору се заиста ради.Или гуглајте име фирме мада их је мењала, звала се и Делфи.

  • Зајечараца је било најмање а они који су дошли већ су веома близу педесете године живота., имају толико или више. Младих зајечараца је све мање јер своју егзистенцију обезбеђују у много озбиљнијим земљама ван граница бивше Југославије. Један део текста неодољиво подсећа на наш филм Лепота порока.

  • Било је књажевчана, кладовљана, неготинаца, борана …

  • eto na sta se svela vladavina boška ničića…da za jedan kakav takav posao konkurisu oni koji su pri kraju radnog veka..mladi su vec na puti da ostvare svoje snove u nekim drugim mestima..gradovima..pa i drzavama…ovo je ovde kraj sveta bas zbog vladavine jednog bahatog i nepismenog da ne kazem coveka koji ne sme ni ulicu da predje sam…treba i da se pita zasto???

Dodaj komentar