fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 6. april 2021. godine

Skladan aspekt Venere i Marsa obeležiće ovaj aprilski utorak, a u pitanju je divan sekstil koji donosi ljubav svima koji čeznu da im se konačno ona i desi!

Ovo je dan za širenje dobre energije koja nas u isto vreme ispunjava i čini radosnim i punim života. Teskoba koja se tokom prethodnog perioda nakupila ovom energijom biće pročišćena. Opustite se i dopustite joj da odradi svoj posao, meditirajte, boravite kraj vode, slušajte unutrašnji glas.

Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 6. april 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak.

LJUBAV
Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Ponuđene su vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.

LJUBAV
Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva.

LJUBAV
Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar