fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 30. jun 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Jupiter danas pravi konjunkciju sa Plutonom i to je već drugi put da se ovo dešava u ovoj godini.

Ovaj događaj nas može teleportovati u neka ranija sećanja koja će nam danas diktirati raspoloženja. Danas je aktivno polje finansija kada možemo očekivati izvesne krize, što će nas nagnati da mu se više posvetimo u narednom periodu i ništa ne prepustimo slučaju.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 30. jun 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko u vama podstiče novu sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa vaše strane ostavlja negativan utisak na vaše saradnike.

LJUBAV
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji.

ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

 

Bik Bik

POSAO
Danas ne donosite nikakve odluke, sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje vam da vas non stop neko blokira.

LJUBAV
Rešili ste sreću da potražite sami. Zauzeti Bikovi će danas biti veoma pažljivi i kreativni, njihovi partneri će uživati u svakom trenutku sa njima.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ceo dan vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za ponudu ali morate da sačekate još neko vreme. Budite vredni, razmišljajte o onome što bi moglo da pospeši vaše poslovne uspehe.

LJUBAV
Privlači vas energija osobe iz vaše neposredne blizine, ali vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov ali i na nove igre.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar