fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 29. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Venera pravi trigon sa Marsom. Saturn kreće direktno. Mesec pravi sekstil sa Uranom. Mars pravi kvadrat sa Saturnom.

Početkom radnog dana ćete povlačiti mudre i dobitne finansijske poteze što će uneti stabilnost u vaše polje finansija. Poboljšaćete i neke vaše radne veštine. Imaćete dobar osećaj čime je potrebno da se bavite i na koji način da biste bili na dobitku. Od ruke će vam ići oblasti ekonomije i građevinarstva. Od sredine prepodneva do sredine popodneva bi bilo najbolje da se bavite samo rutinski i ranije započetim obavezama. Budite pažljivi kada se radi o velikim poslovnim ili privatnim projektima i nečemu što je od dugoročnog značaja, jer ćete na tim poljima nailaziti na zastoje i teškoće. Ovo će vam biti jedan od težih dana, jer ćete biti primorani da ulažete velike napore kako biste obavili obaveze dok će napredak biti neznatan ili ga uopšte neće biti.

Želimo vam uspešan dan.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 29. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama.

LJUBAV
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.

LJUBAV
Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.

ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar