fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 29. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Mesec ovog utorka prelazi u znak Raka i ovo je sjajan trenutak da svoje boravište uredite na nov način, osvežite nekim novim komadom nameštaja ili jednostavno promenite raspored stvari.

Svakako ovo je trenutak i za generalno čišćenje pred praznike, a na kraju zajedno sa voljenim osobama okitite dom i uživajte u zajedničkim trenucima.

Lep dan vam želimo!

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 29. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Prilično ste samouvereni i umete da nametnete svoje stavove, ali postoji poslovna varka koju za sada ne primećujete. Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija.

LJUBAV
Emotivna lagodnost koju osećate kod svog partnera podstiče vas na sumnjičavost i na preispitivanje zajedničkih planova.

ZDRAVLJE
U dobroj ste formi.

 

Bik Bik

POSAO
Imate utisak da okolina ne razume u potpunosti detalje koje iznosite u vezi poslovnih aktivnosti i da će se to odraziti na zajedničke interese. Rešenje postoji, ali morate da odaberete varijantu koja vam se manje dopada.

LJUBAV
Pronalazite podršku u svojoj okolini i ljubavnom partneru, tako da nove događaje posmatrate sa više optimizma.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Posedujete sposobnost da se prilagodite na nove uslove u poslovanju i da ispunite očekivanja svoje okoline. Nema razloga da menjate svoj uobičajeni plan i rasposred aktivnosti, osim ako vam neko ponudi primamljivu mogućnost.

LJUBAV
Dopadaju vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila »igre«. Umete da se zaustavite u kritičnom trenutku.

ZDRAVLJE
Više vremena posvetite relaksaciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar