fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 28. maj 2019. godine

Vaga Vaga

POSAO
Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh. Moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno.

LJUBAV
Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, jer možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Škorpija Škorpija

POSAO
Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promenite nečije ponašanje ili dodatne uslove koje vam nameću određeni saradnici.

LJUBAV
Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Strelac Strelac

POSAO
Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svetlu.

LJUBAV
Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.

ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar