fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 28. maj 2019. godine

Danas Mesec boravi u znaku Riba sve do večeras. Ovaj utorak karakteriše pad sposobnosti, pospanost i usporenost uopšte.

Valjalo bi da što pre preduhitrite ovo stanje tako što ćete unapred smisliti aktivnosti koje inače volite da radite kako biste energiju podigli na nivo dobre radne sposobnosti. Mesec ulazi u znak Ovna uveče, kada nas čeka nagli skok energije, budnost i pregršt navirućih ideja zbog kojih vam san može biti problem!

Prijatan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 28. maj 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.

LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

Bik Bik

POSAO
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.

LJUBAV
Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.

LJUBAV
Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar