fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 26. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Utorak nam donosi kvadrat Sunca i Urana, te je ovo treći put u ovom mesecu da je Uran u kvadratu s nekom planetom! Uran voli akciju i prezire rutinu, a Sunce je na svom prolasku kroz Vodoliju, te ga Uran potpiruje i donosi vatru.

Ukoliko ste osoba koja ne zna za promene u rutini, onda vas ovaj kvadrat može izuti iz cipela. Mogući ishitreni postupci, neočekivani, bez obzira šta drugi o tome imaju da kažu… Nagla potreba za oslobađanjem od stega, nagli porast potrebe da se sve dobije sad i odmah, stavljanje sebe na prvo mesto, sve su to Uranovi potezi koji će naredni period učiniti vrlo intenzivnim i nepredvidivim.

Želimo vam svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 26. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati.

LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim događajima.

ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike.

LJUBAV
Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu.

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu.

LJUBAV
Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar