fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 24. novembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Divan dan pred nama, Sekstil Meseca i Plutona, Meseca i Jupitera i Meseca sa Saturnom u znaku Jarca nas očekuju i donose pregršt dobre energije.

Mesecu stiže energija od drugih planeta. Ovim današnjim aspektima vlada harmonija čija energija nam donosi obilje sreće na polju posla, stoga obavezno iskoristite ovaj dragoceni trenutak i pokrenite nešto novo! Mesec u drugom delu dana prelazi u znak Ovna odakle pravi trigon sa Suncem. Vreme je da se pokrenete, rekreacija i sport čekaju ovaj trenutak!

Lep dan želimo!

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 24. novembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.

LJUBAV
Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama.

ZDRAVLJE
Počnite da se bavite sportom.

 

Bik Bik

POSAO
Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.

LJUBAV
Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite, jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.

LJUBAV
Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na vašoj strani.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar