fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 23. februar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Ovo je sjajan dan za sanjarenje i meditaciju. U miru smo sa sobom i svojim mislima i svesno težimo ravnoteži tokom celog dana.

Aspekt Meseca sa Neptunom danas vodi nas našem unutrašnjem biću i težimo promenama na dubokom nivou, ka boljem sebi. Ulazeći dublje u pore našeg unutrašnjeg “ja” mi puštamo svetlost u sebe i omogućavamo promene iz korena našeg bića.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 23. februar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Pažljivije analizirajte svoju okolinu i nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na rivalske odnose. Poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor i donosi samo neko prividno olakšanje.

LJUBAV
Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Bik Bik

POSAO
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. Vaši planovi mogu da se ostvare na relativno lak način i na zajedničko zadovoljstvo.

LJUBAV
Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste mogli da uživate u svemu onome što imate.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti i iskustvo.

LJUBAV
Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera kako biste navodno zaštitili sebe.

ZDRAVLJE
Hormonski problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar