fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 22. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Jesen na pragu, zbogom lepom letu… Sunce ulazi u Vagu danas, te ćemo tragati za stabilnošću, harmonijom, mirom i tišinom.

Narednih mesec dana u centru će biti odnosi, brakovi, veze i težnja ka ravnoteži u njima. Biće problema oko odluka, jer Vaga je takva, uvek na klackalici, ali uvek željna društva, ne ume da funkcioniše sama. Potrebno joj je druženje, a s Venerom koja inače vlada njome, tragaće se i potencirati lepota i uživanje uz umetnost i kreativnost u svakom obliku. Posvetite se onima koje volite i radite na kvalitetu odnosa sa drugima.

Uspešan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 22. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela.

LJUBAV
Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku.

LJUBAV
Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.

LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima.

ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar