fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 22. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Mesec u Ovnu ovog utorka u sekstilu je sa Saturnom i Jupiterom, što je konačno nešto novo jer do skora Mesec u Ovnu je samo bivao u kvadratu sa Saturnom i pravio probleme.

Ovaj mesec u Ovnu sada je potpuno drugačiji, voli dinamiku, akciju, pokreće ga adrenalin, a opet biće u skladu sa krutim Saturnom svaki put kada se javi euforija.

Ovo je dan za dobre stvari, brze odluke i delanje, stoga ne gubite vreme, delajte!

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 22. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono sto je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na vašu štetu.

LJUBAV
Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV
Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

LJUBAV
Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prećutite neke detalje iz svog života.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar