Društvo

Dnevni horoskop za UTORAK – 20. jul 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Lep aspekt nas dočekuje ovog utorka, u pitanju je sekstil Merkura u Raku sa Uranom u Biku. Svaki aspekt Merkura i Urana je skladan i donosi sreću. Ovo je aspekt koji je naglašen kod ljudi natprosečne inteligencije, koji razmišljaju unapred, preskaču korake, hrle ka cilju samouvereno, bez bojazni. Ništa nije nedostižno kada je ovaj aspekt aktivan. Na pamet padaju naizgled lude i nemoguće ideje, ali one kod kojih se jave ništa ne može zaustaviti u nameri da ih i ostvare. Za to je ponajviše kriv sam Uran jer on je taj koji gleda uvek u blisku budućnost i daje “vetar u leđa”.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 20. jul 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju ishranu.

 

Bik Bik

POSAO
Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blisatavi um i potiskujete osećanja. Tako nepotrebno provocirate svog partnera.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.
ZDRAVLJE
Kontrološite pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar