fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 2. mart 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Utorak je dan prejakih emocija, dan kada će nas preplaviti neka tuga i potreba da izbacimo neku težinu iz sebe koja nas već dugi tišti.

Najpre imamo kvadrat Meseca i Plutona iz Jarca, a potom Mesec prelazi u Škorpiona. Stanja poput bezvoljnosti, preosetljivosti, nervoze obeležiće ovaj dan, a kod onih vrlo senzibilnih duša može doći do preplavljenja osećajem straha i nesigurnosti. Ne dozvolite da budete sami danas, budite okruženi ljudima i razgovarajte, to će pomoći da se olakša teret na dušama.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 2. mart 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Prekretnica na poslu je jako blizu. Želite da se što pre promeni situacija, ali uvek imate neko odlaganje. Budite strpljivi, biće bolje.

LJUBAV
Priznajete svoju zaljubljenost i svoje emocije. Prema voljenoj osobi postajete malo otvoreniji i iskreniji i vaš odnos ide ka boljem.

ZDRAVLJE
Kašalj.

 

Bik Bik

POSAO
Na radnom mestu dobijate nove privilegije. Vaš dosadašnji rad govori dosta o vama i trudu koji ukažete, a koji će se konačno isplatiti.

LJUBAV
Imate sjajan ukus u odabiru poklona voljenoj osobi. Dugo vam treba da nešto odaberete, ali kada se to desi onda je pun pogodak.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Budite sistematični na poslu i ne ulazte u neplanrana ulaganja. Možete da imate poremećaj planova i poslova.

LJUBAV
Na polju ljubavi je jako kritična situacija. Vi i partner ste na prekretnici vaše veze, oboje ne ulažete dovoljno da biste se održali.

ZDRAVLJE
Mogući bakteriološki problem.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar