fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 19. januar 2021. godine

PREDIZBORNI MARKETING

Ovog 19. januara Sunce prelazi u znak Vodolije, gde je u znaku svog izgona i kao takvo, sugerisaće nam da nam pogledi i stavovi treba da uvažavaju i drugu stranu, da se spustimo na zemlju i cenimo druge ljude oko sebe.

Ukoliko izađemo iz svog zatvorenog sistema ubeđenja upoznaćemo sav taj vrli svet različitosti gde ćemo uvideti koliko još imamo da učimo, koliko smo mali i koliko je potrebno da delamo sinhronizovano s svetom oko sebe. Ovo je dan za velika učenja i kosmičke tajne, Vodolija je uvek željna mistike i svežeg i novog, a i nepoznatog.

Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 19. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nečije reči produbljuju vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.

LJUBAV
Primećujete kako vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost.

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate.

LJUBAV
Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor.

LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate.

ZDRAVLJE
Uzimajte više vode.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar