fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 15. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Lep trigon nam se smeši ovog utorka, i to između Sunca i Plutona, dok je jedan kvadrat tu da malo uzburka stvari, između Venere i Urana. Ovde je Venera raspoložena za neke nove ljubavne intrige i dešavanja koji brzo izgube na značaju iako krenu dosta intenzivno.

Može doći do ispada ljubomore i ljutnji. Ljudi u znaku Lava ili Bika posebno su danas osetljiva kategorija. Ovo je dan u vladavini Marsa, te kao takav odličan za poslovne poduhvate, danas vam se smeši nekoliko dobrih poteza sa odličnim ishodima.

Uspešan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 15. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj nego na novu mogućnost uspešne saradnje. Dostojanstveno prihvatite trenutni poraz kao otrežnjenje ili dobru poslovnu lekciju.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok vi delujete sumnjičavo, vaš partner reaguje suviše suzdržano.

ZDRAVLJE
Nesanica.

 

Bik Bik

POSAO
Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti. To vam daje za pravo da insistirate na istini ili na suočavanju sa neistomišljenicima. Širi pogled na moguća rešenja donosi veći uspeh

LJUBAV
U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje vam se ne dopadaju.

ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u povoljnoj poziciji. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradničkim krugovima.

LJUBAV
Delujete vrlo zanosno i samouvereno u mnogim susretima. Budite dovoljno maštoviti i priuštite svom partneru poseban ljubavni tretman kakav i zaslužuje.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar