fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 15. jun 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Još jedan kvadrat ove sedmice i to zaredom, ovoga puta prave ga Saturn i Uran, te je ova sedmica sva u znaku kvadrata koji će snažno uticati na sve znakove, a današnji više pogađa društvo u celini nego njenog pojedinca.

Ovde je u sukobu novo i staro, gde je Saturn taj koji nosi pobedu i donosi probleme na polju zajednice, na globalnom polju. Mogući problemi u društvu i pobune protiv zabrana, problemi u saobraćaju, pobune protiv režima… Pojedinac je ovde u neskladu sa zajednicom i čini ga napetim.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 15. jun 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Poslu ste pristupili odgovorno i uočili ste različite greške svojih kolega. Zato želite da sve razjasnite. Budite spremni na kompromis.

LJUBAV
Partner će vam možda saopštiti nešto što ne želite da čujete. Budite jaki i ne shvatajte stvari suviše dramatično.

ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

Bik Bik

POSAO
Kompromis sa nekim mogao bi vam napraviti problem! Pazite šta potpisujete. Ukoliko se neuspeh već dogodio, shvatite da se na greškama uči i ubuduće budite pažljiviji.

LJUBAV
Nešto vas udaljava od partnera i čini vam se da ste nemoćni da nešto promenite. Nije tako, sve se može dovesti u red, potrebno je samo malo vaše dobre volje.

ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte mnogo da očekujete od planiranih poslovnih poduhvata. Pitanje je koliko su rizični i treba ih dobro preispitati.

LJUBAV
Na emotivnom planu, nemojte biti puni sebe. Partnera trenutno ne zanimaju mnogo vaše ideje, ali vi ćete dati sve od sebe da ih realizujete.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar