fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 14. jul 2020. godine

Opozicija Jupitera i Plutona ovoga utorka nanosi oblak sumnje nad nekim našim konačnim odlukama ranije donesenim, javlja se sumnja u sebe i svoje procene.

I kao da to nije dovoljno da nam pokvari dan, a ono i sam Pluton u ovom aspektu unosi izvestan nemir u nas same. Ipak, setite se veličine i snage samog Sunca kao izvora energije i života te je svaka planeta odnosu na njega praktično nemoćna da istera svoje. Danas je aktuelna i egzaltacija Meseca u Biku što nas okreće prirodi i traženju mira. Napomenimo i konjunkciju Meseca u Uranu koja će Bikovima narušiti poimanje idile, ali savet je da se naviknu na Urana, jer neće skoro izaći iz njihovog znaka.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 14. jul 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.

LJUBAV
Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.

ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

Bik Bik

POSAO
Danas je poslovni zadatak prilično obiman, pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.

LJUBAV
Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.

LJUBAV
Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?

ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar