fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 12. januar 2021. godine

Ovaj dan posvećen je Uranu, jer Mesec pravi trigon sa Uranom u Biku, dok Merkur pravi kvadrat sa Uranom.

Ovo je test kako smo odreagovali dok je Merkur bio u konjunkciji sa Jupiterom, jer ukoliko smo osetili da možemo da upravljamo svojim životima na način kako smo zacrtali, krećući se hrabro ka svojim ciljevima, onda će nas ovaj kvadrat izvući iz osećaja da treba da trošimo snage i na stara uverenja, i da krenemo dalje! Ukoliko nismo dobro odreagovali na Jupitera, ovaj kvadrat neće biti baš prijatan za preživljavanje. Kvarovi na sve strane, kao i loša komunikacija su tu da nam pokvare raspoloženje. Pogledajte unazad i pokušajte da pronađete znakove koje je Jupiter ostavio za sobom.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 12. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.

LJUBAV
Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje.

ZDRAVLJE
Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

 

Bik Bik

POSAO
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj.

LJUBAV
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.

ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor ili relaksacija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu „uticajnu” osobu. Preostaje vam da prihvatite neko kompromisno rešenje. Postupite po svojoj savesti.

LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje, potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.

ZDRAVLJE
Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar