fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 12. februar 2019. godine

Pravo je vreme da krenete punom parom u nove radne pobede, pa na brzinu proitajte vaš dnevni horoskop i trk.

Drugi deo dana odličan za druženje, zabavu, komunikaciju… znate šta vam je raditi.

Srećno!

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 12. februar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove dogadjaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju vam nameće bliža okolina.

LJUBAV
Položaj planeta divno utiče na vašu emotivnu sliku, pa ćete danas provesti lep dan sa voljenim osobama (partnerom ili prijateljima). Ako treba da donesete neku važnu odluku – danas je dan D.

ZDRAVLJE
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosećaj i svoju okolinu posmatrate sa odredjenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu i snagu.

LJUBAV
Možda vas vas malo nervira partnerovo ponašanje ili namera da vas navede na svoj izbor. Neko u vama budi želju za emotivnom dominacijom i osećate dodatnu tenziju.

ZDRAVLJE
Izbegavajte konfliktne situacije i sačuvajte prisebnost duha.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Polako počinje da se realizuje nešto što vam je jako bitno a vezano je za poboljšanje vašeg poslovnog ili finansijskog statusa. Budite strpljivi i pohvatajte sve konce.

LJUBAV
Sve više mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. Tu vam je nešto nejasno. Ai je upravo to ono što vam za sada održava panju. Zauzti treba da izbegnu rasprave sa partnerom tokom popodneva.

ZDRAVLJE
Prekontrolišite zube.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar