fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 11. avgust 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Danas je utorak i dan obeležavaju samo Mesečevi aspekti, poput konjunkcije sa Uranom do sekstila sa Neptunom.

Mesec će formirati kvadrat sa Suncem ali i trigon sa Jupiterom. Sve ovo donosi naglašenost emocija. Mesec i Uran donose otrežnjenje i problem ukoliko ne želimo da izađemo iz zone maštarija, a ovo posebno važi za osobe u znaku Bika. Trigon sa Jupiterom donosi nam uživanje i opuštanje, zato ga iskoristite maksimalno.

Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 11. avgust 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ne dobijate odgovore koje očekujete, već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.

LJUBAV
Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti.

ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija i opuštanje.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije sa kojima raspolažete.

LJUBAV
Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će vas približiti istim željama.

ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos.

LJUBAV
Partner vam daje do znanja da traži osećaj poverenja i sigurnost. Potrudite se da to i dobije, jer on je ipak najbitnija osoba u vašem životu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar