fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 1. decembar 2020. godine

pixabay.com

Merkur prelazi u znak Strelca na samom početku meseca decembra, a gde će boraviti narednih mesec dana.

Ova planeta vladar je naše komunikacije, misli i unutrašnjeg “ja” i njen prelazak u novi znak ima veliku važnost za svaki znak horoskopa, ali ponajviše za sve vas rođene u znaku Strelca, Blizanca i Device. Moguća preterivanja u komunikaciji, idejnom planiranju, pojačana potreba za kretanjem i drugim aktivnostima, sve do totalnog kolapsa snaga, koje će rezultirati opštom zbrkom i nemoći da se izborimo s mišlju šta zapravo od sve zamisli možemo zaista i želimo. Pokušajte da postojeći rizik danas ublažite prethodnim planiranjem u skladu sa mogućnostima.

Želimo vam uspešan dan.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 1. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Pazljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci nego da počinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.

LJUBAV
Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobe sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Bik Bik

POSAO
Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.

LJUBAV
Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.

ZDRAVLJE
Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.

LJUBAV
Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, pa prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar