fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 9. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Kvadrat Marsa i Merkura ove subote preti da naruši sklad svakodnevnice jer donosi nam brdo problema, nervozu, ljutnju, bes, haotičnu komunikaciju, svi u priči tvrde glave, niko ne popušta, diskusija kreće u pogrešnom smeru, iznavlja neke stare stvari koje ostaše nerešene…

Ne donosite danas naprečac odluke. Čekajte da ova energija izduva svoje. Danas je aktivan jedan lep trigon , i to Venere i Marsa i ova energija je usklađena, prepuna strasti. Usklađeni su muški i ženski principi što dovodi do zadovoljstva kod obe strane.

Želimo vam lep dan.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 9. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Zaključujete da susret sa jednom osobom, ne donosi veliko olakšanje ili odgovore na važna pitanja. Izbegavajte polemiku i ispoštujte zvanične propise.

LJUBAV
U dobrom društvu ili uz emotivnu bliskost, sve izgleda mnogo lakše i lepše. Računajte na podršku svoje porodice.

ZDRAVLJE
Sklonost alergijskim reakcijama.

 

Bik Bik

POSAO
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje poslovne namere.

LJUBAV
Izbegavajte provokativno ponašanje i impulsivno reagovanje u društvu bliske osobe. Pažljivije birajte društvo za omiljenu zabavu.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Reagujete suviše ishitreno u poslovnim susretima i kategorično odbijate nečiji savet. Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila.

LJUBAV
Voljena osoba ima različite prigovore na vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar