fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 5. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Miran i lep dan pred nama, protkan dobrom energijom.

Mesec je danas u trigonu sa Suncem i Marsom pa dan provedite u lepim trenucima sa porodicom i prijateljima koliko vam prilike to dozvole zbog situacije sa koronom. Ovo je odličan dan i za određene poslovne poduhvate, iako je vikend, vaš um je aktivan.

Uživajte u vikendu!

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 5. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Trenutni položaj planeta ukazuje da bi trebalo da budete oprezni u nekim novim ulaganjima. Nije vreme za impulsivne reakcije i velike promene.

LJUBAV
Skloni ste da kritikujete partnera oko raznih sitnica, ali vas verovatno i partner kritikuje vas. Niste sigurni kako da realizujete ono što ste ranije zamislili.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Bik Bik

POSAO
Može se dogoditi da precenite neke svoje mogućnosti. Želite promenu, a okolnosti su nekako komplikovane pa ovo nije vreme da reagujete. Može vam izostati očekivana podrška.

LJUBAV
Na emotivnom planu takođe osećate izvesne poteškoće. Potrebno je da rešite neke probleme iz proteklog perioda i ponovo uhvatite pravac.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa sinusima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Još uvek nemate mogućnosti da sprovedete u delo zamišljene planove. Potrebna vam je podrška ili savet saradnika. U tome vas može ograničiti jedino želja da budete samostalni po svaku cenu.

LJUBAV
Gde god da se nađete, jednostavno skrećete pažnju na sebe. Uz to, suočavate se sa raznim komentarima, možda čak i direktnim mešanjima.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar