fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 4. jul 2020. godine

pixabay.com

Mesec u znaku Jarca ove subote i to je faza pripreme za Lunarnu eklipsu koja će se desiti narednog dana.

Danas je prilika da poradimo na svojim emocijama, jer prošlost planira ulazak na velika vrata u naše živote i valjalo bi da budemo spremni za to. Obezbedite sebi dovoljno prostora i tišinu, meditirajte i usaglašavajte se sa svojom intuicijom.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 4. jul 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.

LJUBAV
Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Nema razloga da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh ili da se ponašate nepravedno prema saradnicima. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.

LJUBAV
Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.

ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar