fbpx

Dnevni horoskop za subotu 4. februar 2017. godine

Preporuka:

Međunarodna izložba pasa „CACIB 2020“ početkom aprila u Zaječaru

XI Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB ZAJEČAR 2020. biće održana u nedelju, 5. aprila na sportsko rekreativniom...

Zaječarci željni komedije uživali u hit predstavi „Raj na zemlji“

Prepuna sala zaječarskog pozorišta "tresla" se sinoć od smeha tokom izvođenja duo komedije "Raj na zemlji". Vrcav tekst Saše...

Požar lokalizovan, pčelinjak spašen

Na imanju Zaječarca Slaviše Božinovića danas oko 10 sati i 30 minuta izbio je požar, koji je zahvaljujući brzoj...
- Reklama -

 RAK 

Posao: Mesec sa Jupiterom u Vašem drugom polju može da Vam da dobru priliku da svoj rad, bez mnogo muke unovčite. Iskoristite svoje adute.

Ljubav: Preterano ste emotivni pa Vas lako mogu povrediti i najmanje kritike od strane partnera. Na kraju dana će se ipak sve dobro završiti.

Zdravlje: Dobro. Ne bi trebalo da bude nekih većih problema.

 LAV 

Posao: Imate mnogo obaveza ali ne i volje za radom. Radije biste uživali. Tokom dana ćete pokušati da izbegnete sve ono što smatrate suvišnim poslom.

Ljubav: Gde god se okrenete vidite priliku za flert. Danas je idealan dan da uđete u novu vezu ili avanturu. Ako imate partnera provedite dan sa njim.

Zdravlje: Moguće su prolazne glavobolje.

 DEVICA 

Posao: Prilično ste nervozni i užurbani pa Vam sada i najjednostavniji zadatak deluje komplikovano. Ne preuveličavajte probleme nego se bez tenzije suočite sa njima.

Ljubav: Partner obigrava oko Vas, a Vi biste radije spavali ili čitali knjigu. Ne budite brzi na jeziku jer ćete se kasnije kajati.

Zdravlje: Zbog nervoze, problemi sa probavom.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: