fbpx

Dnevni horoskop za subotu 4. februar 2017. godine

Preporuka:

Zasedali većnici: Budžet grada za 2020. godinu uvećan za oko 150 miliona dinara

Budžet Grada Zaječara uvećava se za oko 149 miliona dinara, pa će sada iznositi oko 2.570.042.000 (preko dve i...

Donirane knjige stižu u ŠOSO „Jelena Majstorović“

Matična biblioteka "Svetozar Marković" iz Zaječara po prvi put se ove godine priključila akciji povodom 14. februara Međunarodnog dana...

Ove godine štedljivija nabavka goriva za potrebe voznog parka Gradske uprave

Gradska uprava Zaječar raspisala je tender za nabavku goriva za potrebe voznog parka. Za razliku od prošle godine, kada...
- Reklama -

 VAGA 

Posao: Ne verujete Ribama u svom poslovnom okruženju. Radije ćete uzeti neki posao na sebe nego ga prepustiti osobi u koju nemate poverenja. Postižete sve na vreme.

Ljubav: Puni ste elana i dan je veoma dobar za neko novo poznanstvo. Ako ste se već zaljubili danas će Vam ta osoba pružiti svu pažnju koju želite.

Zdravlje: Moguća je osetljivost kože, alergije.

 ŠKORPIJA 

Posao: Dobrom poslovnom taktikom biste mogli da nadjačate konkurenciju. Iako to nije tipično za Vas, laganim koracima i dobro promišljenim, ćete postići uspeh na duže staze. Primetiće Vas.

Ljubav: Malo ste nestabilni na polju emocija, niste sigurni šta želite. Dan je dobar za afere i tajne veze, ali da li je to dovoljno da budete srećni? Ne ispunjavajte emotivnu prazninu alkoholom.

Zdravlje: Moguće su upale, pad imuniteta, nemojte da se forsirate nego odmarajte.

 STRELAC 

Posao: Sve ide po planu i svoj deo posla ste uradili korektno. Blizanci i Vodolije Vam mogu biti od pomoći da svoje ideje brže realizujete.

Ljubav: Više Vam je do druženja nego do ljubavi. Spojite lepo i korisno pa izađite negde zajedno sa partnerom i svojim društvom.

Zdravlje: Ne preterujte sa hranom.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: