fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za subotu 4. februar 2017. godine

dnevni horoskop

Sreća za Ovna, Bik u obavezama, Blizanci preopterećeni, Rak emotivan, Lav flertuje, Devica nervozna, Vaga puna elana, Škorpija nestabilna, Strelac korektan, Jarac nezadovoljan, dobar dan za Vodoliju, a Ribe uživaju. Ovo je današnji horoskop za danas 04.02.2017. godine.

 OVAN 
Posao: Danas možete imati više sreće nego prethodna dva dana. Moguće je da nećete imati toliko obaveza pa se pored svega možete malo i opustiti.

Ljubav: Lepršavi ste, dobro raspoloženi i zračite svojom energijom privlačeći osobe suprotnog pola. Dan je veoma dobar za flert, poznanstva… Ako ste u vezi uživaćete u nežnostima sa partnerom.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

 BIK 

Posao: Tokom dana ćete imati dosta obaveza i možete biti preopterećeni poslom, samim tim Vam nedostaje koncentracije. Organizujte se malo bolje.

Ljubav: Primetili ste neku osobu o kojoj razmišljate tokom celog dana. Opijeni zanosom, zauzeti pripadnici ovog znaka će biti u velikom iskušenju.

Zdravlje: Nema većih problema, ali povedite računa o ishrani.

 BLIZANCI 

Posao: Trčite na sve strane, preopterećeni time da ništa ne propustite mogli biste da izostavite slučajno neku važnu obavezu. Napravite spisak prioriteta i vodite se time, ne rasipajte svoju energiju.

Ljubav: Trčite na sve strane, preopterećeni time da ništa ne propustite mogli biste da izostavite slučajno neku važnu obavezu. Napravite spisak prioriteta i vodite se time, ne rasipajte svoju energiju.

Zdravlje: Vodite računa o infekcijama disajnih puteva.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar