Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 4. decembar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Mlad Mesec u Strelcu ove subote donosi nam totalno pomračenje Sunca, poslednje u ovoj godini! Svaki mlad Mesec označava neki novi početak, kraj jednog ciklusa i početak novog. Mlad Mesec nosi sa sobom energiju Strelca i s tim u vezi ova energija je optimistična, vedra i vodi nas u avanture! Pomračenje Sunca takođe označava neki novi početak, vezano je za oslobađanje nekih starih stvari i lakše prelaženje u novu epizodu. Pustite nešto staro što vas vuče na dole i krenite dalje bez osvrtanja.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU– 4. decembar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja.
LJUBAV
Posvetite pažnju porodičnim temema, kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Bik Bik

POSAO
Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Morate da prihvatite neki kompromis.
LJUBAV
Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume vaše potrebe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret.
LJUBAV
Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar