fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 30. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Merkur kreće retrogradno ove subote, i ovo je prva od tri retrogradnosti koje će se desiti ove godine.

Ovaj naredni period biće glavni krivac za sve što se budete pitali zašto je nešto baš moralo tako da se desi. Pre nego delate, dobro promislite, pre nego krenete nekud, proverite da li ste baš sve poneli. Ovo je period jako zbrkane komunikacije, loše veze, pogrešna tumačenja, a potom i konflikti… Merkur u Vodoliji će biti retrogradan sve do 20. februara.

Želimo vam svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 30. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Tražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.

LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

Bik Bik

POSAO
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.

LJUBAV
Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.

ZDRAVLJE
Bolovi u mišićima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.

LJUBAV
Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje i budite mnogo strpljiviji, prijaće vašoj vezi.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar