fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 27. februar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Pun Mesec u znaku Device ove subote, tako da na jednoj strani imamo Devicu koja uvek brine o disciplini, urednosti, zdravlju, dužnostima, a s druge strane imamo energiju Ribe, koja je sanjalačkog tipa, duhovno orjentisana.

Device su prizemnije, dok Ribe lelujaju u vazduhu. To i jeste problem danas, da li se prizemljiti i baviti se stvarnim problemima, ili se prepustiti sanjarenju. Najbolje je da pokušate da pronađete balans između to dvoje. Pun Mesec donosi razotkrivanje nekih potisnutih sećanja, a s njima i intenziviranje emocija.

Ipak, nemojte brinuti, posvetite se brizi o sebi i svom zdravlju.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 27. februar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima i zato nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite pravilnu granicu.

LJUBAV
Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču. Razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE
Prijaće vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

 

Bik Bik

POSAO
Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac.

LJUBAV
Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite.

ZDRAVLJE
Potrebno vam je psihološko olakšanje.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Obratite pažnju na različite poslovne događaje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da se nametnete nadležnima.

LJUBAV
Stalo vam je da privučete nečiju pažnju. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama, ne odustajete lako od onoga što želite.

ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar