fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 26. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Vikend je pred nama, a započinje sekstilom Meseca i Neptuna, kao i trigonom Meseca i Plutona.

Ovo je dan i kada prelazi u znak Blizanaca te će imati trigon sa Saturnom i Jupiterom. Komunikativni ste i željni susreta, a pošto je situacija nepovoljna za druženja, okrenite se tehnologiji i organizujte susrete na drugi način. To će vas izvući iz depresije i očaja i bićete vrlo raspoloženi i pored teške situacije, a sve zahvaljujući Uranu i znaku Vodolije!

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 26. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha.

LJUBAV
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

Bik Bik

POSAO
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima.

LJUBAV
Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Intelektualne sposobnosti su presudne u proceni.

LJUBAV
Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar