fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 24. jul 2021. godine

Pun Mesec u Vodoliji ove subote donosi nam mudrost na svakom koraku, fokusiranost i motivaciju za mnoga polja u nauci, posebno prirodnim gde će nas okupirati iskonska potreba da saznamo ko smo odakle potičemo i čemu stremimo. Pun Mesec će i privući odgovore kroz situacije gde ćemo uspeti da zadovoljimo svoju znatiželju.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 24. jul 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Stalo vam je da okolina poštuje vaše mišljenje ili da neko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zalažete. Budite oprezni pred osobom koja osporava vaš način razmišljanja.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije izvinjenje. Ne zaboravite, dobro se dobrim vraća.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete snalažljivo u različitim situacijama kada se rešavaju poslovni interesi, ali vaš uticaj ili autoritet opada u društvu bliskih prijatelja.
LJUBAV
Vaša emotivna nesigurnost ili psihološka neravnoteža se loše odaražava na odnos sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Prekontrolišite krvnu sliku.

Blizanci Blizanci

POSAO
Na vama je da mudro donesete završnu reč koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Budite dovoljno promišljeni, ali i odgovorni za sve što činite u odnosu prema saradnicima.
LJUBAV
Važno je da pravilno kontrolišite svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti vaše primedbe koje ponekad možda podsećaju na ljubavne žaoke.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar