ilustracija/pixabay.com

Jupiter u kvadratu sa Neptunom najviše će danas pogoditi sve vas koji imate ovaj aspekt zapisan u natalnoj karti, podvlačeći važnost osluškivanja sopstvene intuicije, kao i potrebu da najpre moramo verovati u sebe i sebi samome.

Iako drugima delujete kao sanjar, vi negde u sebi znate vaš put i stoga ne dozvolite da vam drugi ruše snove i obeshrabruju vas. Najbolje je da se danas povučete i u miru oko sebe osluškujete svoj unutrašnji glas…

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 21. septembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Obratite pažnju na nove ideje, ali ostanite uzdržani i bez suvišnih komentara ispratite aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Nema razloga da se osećate nesigurno u društvu saradnika.

LJUBAV
Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete šarmantno na svet oko sebe. Ipak, postoji osoba kojoj treba da poklonite najlepši deo sebe.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Bik Bik

POSAO
Važno je da sačuvate dobar poslovni ugled ili da opravdate nečije poverenje. Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji. Upotrebite svoj autoritet u odlučujućem trenutku.

LJUBAV
Imate veća emotivna očekivanja nego što je moguće da ostvarite. Kompromis je dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da vam pruži.

ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Okolina vas podržava da ostvarite svoje poslovne interese. Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju vašu originalnost u razmišljajnju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva.

LJUBAV
Raspoloženi ste za novu ljubavnu romansu i ne krijete svoje namere. Priželjkujete da ostvarite sve što vam se nalazi u srcu i duši.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here