fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 19. decembar 2020. godine

pixabay.com

Jupiter ove subote odlazi iz Jarca i ulazi u Vodoliju, tako da je u Jarcu ostao Pluton i zadržaće se sve do 2023. godine. Nakon dugih 12 godina Jupiter je ponovo u Vodoliji!

Ovo je jedna izuzetna energija koja nam stiže, prodire u sve sfere naših života, na polja odnosa, posla, na lično polje individue. Ovo je energija koja ne trpi statičnost, izgara za avanturom, znanjem, druženjem, slobodom. Nosi sa sobom dozu buntovništva i vrlo burno reaguje na sve što bi da je sputa na putu i pogledima u budućnost!

Želimo vam uspešan dan!

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 19. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.

LJUBAV
Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.

ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

 

Bik Bik

POSAO
Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promenite svoju prvobitnu taktiku.

LJUBAV
Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.

ZDRAVLJE
Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Dajte sve od sebe da prikupite energiju, podrška će doći.

LJUBAV
Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar