fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 15. maj 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Merkur ove subote ulazi u retrogradnu senku i time nas uvodi u ciklus koji će se desiti kroz 15 dana, kada kreće u retrogradni hod, a do tada u senci pokazaće “zube” kroz nejasnoće, zbrke, gluve telefone, kočenja, greške.

Budite svesni toga kako biste na vreme prepoznavali i reagovali. Svaki retrogradni ciklus obeležava i period senke, kada se zapravo prilagođavamo kretanju planeta u retrogradni ili direktni hod.

Želimo vam ugodan vikend.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 15. maj 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, proverite njihov odjek u krugu saradnika.

LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite.

ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

 

Bik Bik

POSAO
Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u odabranom društvu i na neki odgovarajući način.

LJUBAV
Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj i na koje neko drugi ima izvršnu moć.

LJUBAV
Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar