fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 12. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Miran dan bez bitnijih aspekata je pred nama, te ovaj prvi dan vikenda provedite u lepim stvarima, uz druženje sa dragim ljudima i porodicu.

Provedite lep septembarski dan u prirodi, jer ovo je mesec koji je po mnogima najugodniji. Potražite mir u zelenilu i tišini i posvetite se sebi i drugima., uz lepu komunikaciju i male stvari koje život čine lepim.

Želimo vam ugodan vikend.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 12. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum od ranije može da kulminira na vašu štetu i zato budite oprezniji kome ili šta obećavate.

LJUBAV
Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nestrpljivi i nepravedni prema bliskoj osobi.

ZDRAVLJE
Budite umereniji u hrani i piću.

 

Bik Bik

POSAO
Ponekad je teško kontrolisati ili strogo usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i budite aktivni na različitim stranama.

LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret.

ZDRAVLJE
Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovni uspeh. Neko može da vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke.

LJUBAV
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.

ZDRAVLJE
Zdravlje je dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar