fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 7. april 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Konjunkcija Meseca i Jupitera ove srede jedan je predivan aspekt koji svima donosi osećaj iskonske životne radosti i blagostanja, a biće tu i stvarnih i opipljivih znakova da je sreća na vašoj strani.

Verujte u sebe i sreću i vera će vas navesti na put sreće! Ljubav je takođe tu i traga da spoji duše željne ljubavi i romantike. Pred kraj dana Mesec prelazi u Ribe i prvi aspekt koji formira je sekstil sa Uranom u Biku. Zaronite u sebe i oslušnite svoj glas razuma.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 7. april 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima.

LJUBAV
Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu granicu između glasa razuma i nekontrolisanih emocija.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama.

LJUBAV
Neko nije u stanju da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Delujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima.

LJUBAV
U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu i stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar