fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 6. januar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Sreda je dan velikih promena. Mars konačno izlazi iz Ovna gde je boravio od kraja juna prošle godine sve do dana današnjeg, i danas ulazi u znak svog izgona, u znak Bika.

Osobe rođene u znaku Bika, Škorpiona, Lava, Vodolije biće najviše pogođene s ovim izgonom, te očekujte razdražljive momente u ponašanju, preosetljivost, neku silu koja ih nagoni da pokrenu nešto novo i drugačije, a koje im nije po volji. Bik voli udobnost i nije sklon promenama, tako da ga ovo pomeranje čini nervoznim. Na sve to i Uran je u znaku Bika, pa je sva tenzija još više naglašena. Mars bi da ide napred, ali Bik ga koči jer ne ume brzo da dela. Celokupna situacija dve suprotstavljene energije može biti loša i po zdravlje, jer energija nije protočna, već je blokirana. Težak dan za pomenuta četiri znaka, ali i podsećanje da je život promenljiv i da su promene neophodne, stoga pustite ih u život i ne suprotstavljajte im se.

Želimo vam svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU- 6. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.

LJUBAV
Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.

ZDRAVLJE
Podstičite kod sebe vedar duh.

 

Bik Bik

POSAO
Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.

LJUBAV
Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE
Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.

LJUBAV
Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.

ZDRAVLJE
Izbegavajte konfliktne situacije.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar