fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 5. avgust 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Merkurov dan je ova sreda i Merkur danas prelazi u znak Lava.

Dosadašnji Merkur u Raku dugo je bio opterećen brigama, emocijama, porodicom, a sad nam stiže jedna sasvim drugačija energija, stiže optimizam na velika vrata, ovo je jedna jaka muška energija. Raste samopouzdanje i osećaj samopoštovanja. Sve dosadašnje brige koje su vas morile najednom nemaju više tu težinu.

Lep dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 5. avgust 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem. Dobro razmislite da li je prednost na vašoj strani.

LJUBAV
Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno vam je nečije razumevanje.

ZDRAVLJE
Pojačana napetost.

 

Bik Bik

POSAO
Proveravate da li se neko poigrava sa vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom.

LJUBAV
Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačije stavove.

ZDRAVLJE
Više odmarajte.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom i zato na različita pitanja odgovarate samouvereno i duhovito. Polaskani ste nečijim komplimentima.

LJUBAV
Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju. Slobodno uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti i maštarenja.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar