fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 30. septembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Mesec pravi sekstil sa Jupiterom, konjunkciju sa Neptunom i sekstil sa Plutonom i Saturnom.

Usmerite se ka rešavanju važnih poslovnih pitanja i usmerite više energije u razvoj dugoročnih poslovnih projekata. Ovaj dan vam je pogodan za dovršavanje svega što je ušlo u završnu fazu. Vaše misli i vaše emocije će skladno funkcionisati, što će vam davati jasan smer i umećete da rešavate komplikovane situacije. Vaša intuicija će biti pojačana. Mogli biste da se bavite nečim kreativnim u slobodno vreme, jer ćete za to imati inspiraciju. Na emotivnom polju vam je ovo povoljan dan za razgovore sa voljenom osobom o zajedničkim ciljevima, zajedničkim temama, interesovanjima, dogvorima oko zajedničkih obaveza ali i za zabavu i razonodu u slobodno vreme. Prema partneru ćete ispoljavati nežnost i bićete romantični, a njemu će to prijati.

Ugodan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 30. septembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Očekuju vas interesantni susreti. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima.

LJUBAV
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.

ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

 

Bik Bik

POSAO
Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu.

LJUBAV
Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti.

LJUBAV
Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

ZDRAVLJE
Više odmarajte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar