fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 30. decembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Ove srede aktuelan je kvadrat Venere i Neptuna što nam pomalo kvari raspoloženje tako što će nas baciti u neke nedoumice i strahove koji se tiču zdravlja, a sve vezano za aktuelnu zdravstvenu situaciju i to kako se ponašati u vreme praznika koji će po svemu sudeći mnogima od nas proteći drugačije nego do sada.

Ovaj aspekt sa sobom donosi i moguća razočarenja u osobu koju volite, a opet slobodnim strelcima doneti iznenađenje, i to prijatno!

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 30. decembar 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na vaš poslovni status. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima.

LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite »malo lukavstvo« kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu što činite sačuvate pravu meru ukusa.

ZDRAVLJE
Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

 

Bik Bik

POSAO
Susret sa određenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju, važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost.

LJUBAV
Ponekad određene »sitnice« u ponašanju ili postupcima više otkrivaju, nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte ponašanje voljene osobe.

ZDRAVLJE
Izbegavajte neke loše navike.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Izbegavajte nepoznate situacije ili saradnike koji svojim ponašanjem remete vašu koncentraciju. Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.

LJUBAV
Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar