fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 3. mart 2021. godine

pixabay.com

Sreda je dan kada je Venera dominantna, i to u Ribama gde pravi sekstil sa Uranom u Biku, a koji veoma voli druženje sa Venerom, dok Venera voli Neptuna i Jupitera.

Mnogi od vas biće raspoloženi za nove ljubavne izazove, neki i za prekid odnosa. Savetujemo da se u nove izazove ne ulazi naglo, već najpre kroz intenzivna druženja. Brzo ulaženje u vezu u ovom periodu preti da bude i brzo razilaženje! Uran je takav, nagao i brzoplet, sklon naglim promenama mišljenja. Stoga, polako i promišljeno, ništa ne radite na “prvu loptu”.

Želimo vam ugodan dan.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 3. mart 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Pokušavate da pronađete neko efikasno i zaobilazno rešenje. Posebno vas iritira suočavanje sa saradnicima koji očekuju prihvatanje različitih poslovnih ustupaka.

LJUBAV
Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu ili uz osobu koja vam je iskreno naklonjena.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Izbegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu ili negativno raspoloženje u vaše okruženje. Ukoliko vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno.

LJUBAV
Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno prećutkuje. Jasno vam je da se do nekih odgovora se ne stiže na lak ili jednostavan način.

ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Na vama je da donesete završnu reč ili konačnu odluku koja predstavlja pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Budite dovoljno promišljeni i odgovorni za svoje postupke.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom prvi utisak može lako da vas zavara i tako da navede na pogrešnu rekaciju. Kontrolišite svoje iznenadne izlive ljubomore.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar