fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 27. novembar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Rak Rak

POSAO
Ponekad treba delovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razume najbolje vaše ideje, ali to ne treba da vas posebno zabrinjava.

LJUBAV
Trudite se da delujete dovoljno efikasno i ubrzano kako biste ostvarili vaše namere. Potrudite se da ulepšate različite događaje u svom porodičnom ili ljubavnom životu. Slobodno izrazite svoje želje i osećanja.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Lav Lav

POSAO
Vaši saradnici imaju različita mišljenja o rešavanju nekog zajedničkog problema. Nemojte donositi ishitreni zaključak posle prvog utiska ili bez konsultacije sa jednom bliskom osobom.

LJUBAV
Važno je da upotrebite šarm ili zavodničke sposobnosti. Iznenadite partnera na neki poseban način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Devica Devica

POSAO
Važno je da ispoštujete osnovni protokol i zato nemojte činiti određene prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima. Postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice.

LJUBAV
Partner insistira na nekim zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno mudrosti i razumevanja da pravilno prihvatite i one stvari koje nisu po vašoj volji.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar