fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 27. novembar 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Ove srede Mesec prolazi kroz znak Strelca, a danas je aktuelan i njegov kvadrat sa Neptunom što zahteva dozu opreznosti kada su neka očekivanja u pitanju. Lako nas iluzije mogu odvesti u drugom pravcu, stoga je bitno da se držimo prave slike stvari ma koliko Strelčev optimizam i energija umeju da budu zavodljivi da nam zamute jasnu sliku pred očima.

Svako dobro želimo svima.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 27. novembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili za kombinaciju koja obećava značajan dobitak i zato delujete užurbano u susretu sa saradnicima.

LJUBAV
Predstoji vam neko neobično emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite iščekivanje uz dileme i emotivnu neizvesnost.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Bik Bik

POSAO
Stalo vam je da odgovorite na novi poslovni izazov. Konsultujte nečije mišljenje pre nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namere.

LJUBAV
Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan, ali uvek postoji dobro rešenje koje možete da osmislite. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.

ZDRAVLJE
Loša probava.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne verujete mnogo u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Dodatna mera opreza može da vas zaštiti od pogrešnih poteza

LJUBAV
Nema razloga da suviše strogo ocenjujete partnerovo ponašanje. Voljena osoba ima dobre namere, ali možda ne uspeva uvek da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar