Jedan kvadrat ove srede preti dan nam pomuti račune sa voljenom osobom, ali tako je to kad su u tom kvadratu Venera i Saturn. Posebno nezgodno ovaj kvadrat ume da zamuti vodu kod parova koji su već poduže u vezi.

Oni koji danas sretnu osobu koja im se dopadne neka ne polažu previše nade, jer danas započete emocije nemaju budućnost. Ovaj aspekt dovodi do nezadovoljstva najpre samim sobom, a potom se to prenosi na sve čime se bavimo. Gledajte da se danas povučete u osamu i raščistite to što vas koči i stvara vam probleme.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 25. septembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće niske strasti ili želju za takmičenjem. Dobro razmislite o mogućim posledicama koje proizilaze nakon poslovnog rivalstva.

LJUBAV
Bez obzira na svu tajanstvenost u ponašanju pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje. Potiskujete svoje nezadovoljstvo, ali moraćete jednom da izrazite ono što osećate.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
U vama se pokrenuo optimistički duh, tako da na različita pitanja koja postavljaju vaši saradnici odgovarate saumouvereno ili u duhovitom stilu.

LJUBAV
Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u društvu bliske osobe. Partner očekuje više emotivne pažnje i topline sa vaše strane.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati poznatu priču i davati neproverena obećanja. Važno je da redovno proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju.

LJUBAV
Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja koja postoje u ljubavnom životu. Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa jednom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here