fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 25. septembar 2019. godine

Jedan kvadrat ove srede preti dan nam pomuti račune sa voljenom osobom, ali tako je to kad su u tom kvadratu Venera i Saturn. Posebno nezgodno ovaj kvadrat ume da zamuti vodu kod parova koji su već poduže u vezi.

Oni koji danas sretnu osobu koja im se dopadne neka ne polažu previše nade, jer danas započete emocije nemaju budućnost. Ovaj aspekt dovodi do nezadovoljstva najpre samim sobom, a potom se to prenosi na sve čime se bavimo. Gledajte da se danas povučete u osamu i raščistite to što vas koči i stvara vam probleme.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 25. septembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće niske strasti ili želju za takmičenjem. Dobro razmislite o mogućim posledicama koje proizilaze nakon poslovnog rivalstva.

LJUBAV
Bez obzira na svu tajanstvenost u ponašanju pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje. Potiskujete svoje nezadovoljstvo, ali moraćete jednom da izrazite ono što osećate.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
U vama se pokrenuo optimistički duh, tako da na različita pitanja koja postavljaju vaši saradnici odgovarate saumouvereno ili u duhovitom stilu.

LJUBAV
Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u društvu bliske osobe. Partner očekuje više emotivne pažnje i topline sa vaše strane.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati poznatu priču i davati neproverena obećanja. Važno je da redovno proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju.

LJUBAV
Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja koja postoje u ljubavnom životu. Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa jednom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar